Hoppa till sidans innehåll

BruksLeden TerrängMarathon


Kom och upplev den vackra Bruksleden i krokarna runt Fagersta i sommar. Den 4:e augusti går andra upplagan av Bruksleden Terrängmarathon av stapeln. Två distanser, en full-mara och en halv-mara erbjuds. Underlaget består av en hel del mer eller mindre teknisk stig, lite grusväg och ännu mindre asfalt. På med terrängskorna och häng med!

Starten sker vid Bastmora ca 10 km söder om Fagersta och deltagarna kommer att bussas dit från tävlingsarenan i Hedkärra där målet och nummerlappsutdelningen är. Helan tar en sväng förbi Landsberget och Trummelsberg innan man passerar Bastmora igen för att ge sig på andra halvan av loppet mot Abborrtjärn och Högbyn och tills sist Hedkärra där loppet snurrar lite i skogen kring Silvbergsled innan målgång vid Fagersta GK:s klubbhus.

Anmälningsavgift för full-maran = 400 kr och för halvan 350 kr. Busstransport till start + lättare förtäring ingår i avgiften. Priser till vinnarna i respektive klass (Helan dam och herr samt Halvan dam och herr), utöver det ett antal utlottningspriser på startnumren.

Antalet platser är begränsat till 150 deltagare totalt (inget krav på någon speciell fördelning mellan loppen, utan först till kvarn gäller för de 150 platserna).

Skicka in anmälan (namn, distans och kontaktuppgifter) till This is a mailto link 

Startlistan kommer att uppdateras löpande här på hemsidan och här kommer också mer information att läggas ut ju närmare loppet vi kommer.

VÄLKOMNA till en fantastisk naturupplevelse önskar Fagersta Orienteringsklubb

Mer information finns i Inbjudan till Bruksleden Terrängmarathon nedan och från och med nu kommer uppdateringar på hemsidan med jämna mellanrum.

Observera att målet är på annan plats än förra året. Det betyder att sista delen av sträckan för båda loppen (från sista kontrollen och till mål) inte stämmer överens med kartorna och höjdkurvorna helt och hållet än så länge. Uppdatering kommer inom kort!

Vid frågor, kontakta Fagersta OK via This is a mailto link

BLTM inbjudan kartor_2018
BLTM inbjudan_2018
Höjdkurva Halvan
Höjdkurva Helan
 
 
 

Använd bilden ovan (svenska spel) när ni spelar så tjänar klubben lite pengar

 

  LF Bergslagen

Stödjer FOKs ungdomsverksamhet!

 

Juniorer

Våra duktiga Ungdomar!
Vill ni vara med kontakta oss !

 

anita

Plats för Sponsorer kontakta Anita

Postadress:
Fagersta OK - Orientering
Anita Molinder, Vikingavägen 20
73743 Fagersta

Kontakt:
Tel: +4622317847
E-post: This is a mailto link

Se all info