Hoppa till sidans innehåll

BruksLeden TerrängMarathon


Kom och upplev den vackra Bruksleden i krokarna runt Fagersta i sommar. Den 7:e augusti går tredje upplagan av Bruksleden Terrängmarathon av stapeln. Tre distanser, en full-mara och en halv-mara och en kvarts-mara erbjuds. Underlaget består av en hel del mer eller mindre teknisk stig, lite grusväg och ännu mindre asfalt. På med terrängskorna och häng med!

Starten för Helan och Halvan sker vid Bastmora ca 10 km söder om Fagersta och deltagarna kommer att bussas dit från tävlingsarenan i Hedkärra där målet och nummerlappsutdelningen är. Helan tar en sväng förbi Landsberget och Trummelsberg innan man passerar Bastmora igen för att ge sig på andra halvan av loppet mot Abborrtjärn och Högbyn och tills sist Hedkärra där loppet snurrar lite i skogen kring Silvbergsled innan målgång vid Fagersta GK:s klubbhus.

Starten för Kvarten, på ca 10,5 km, sker från målområdet och loppet genomförs på stigarna där de längre loppen har sina avslutande kilometrar. OBS! Ingen officiell tidtagning på detta lopp!

Anmälningsavgift för Helan = 400 kr, Halvan = 350 kr och Kvarten = 200 kr. Busstransport till start + lättare förtäring ingår i avgiften för Helan och Halvan. Priser till vinnarna i respektive klass (Helan dam och herr samt Halvan dam och herr), utöver det ett antal utlottningspriser på startnumren.

Antalet platser är begränsat till 150 deltagare totalt (inget krav på någon speciell fördelning mellan loppen, utan först till kvarn gäller för de 150 platserna). Obegränsat antal platser för Kvarten.

VÄLKOMNA till en fantastisk naturupplevelse önskar Fagersta Orienteringsklubb

Mer information finns i Inbjudan till BruksLeden TerrängMarathon nedan och från och med nu kommer uppdateringar på hemsidan med jämna mellanrum.

Länk Inbjudan 2021

Vid frågor, kontakta Fagersta OK via This is a mailto link

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Använd bilden ovan (svenska spel) när ni spelar så tjänar klubben lite pengar

 

FOK-aktiviteter 2022

 

Juniorer

Våra duktiga Ungdomar!
Vill ni vara med kontakta oss !

 

Postadress:
Fagersta OK - Orientering
Johan Hage, Knapervägen 1
73740 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46706940524
E-post: johan.hage1@outlook....

Se all info