Hoppa till sidans innehåll

BLTM 2020 - inställt

03 MAJ 2020 11:55
På grund av rådande omständigheter med COVID-19 har klubben tagit ett belsut att ställa in årets BruksLeden TerrängMarathon den 1 augusti, MEN... se vidare!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2020 11:55

Att BLTM ställs in i år är så klart väldigt tråkigt! Vi har haft en positiv trend gällande antalet deltagare sedan starten och vi såg verkligen fram emot årets lopp då vi förutom Helan och Halvan också hade tänkte utöka eventet med ytterligare ett lopp, Kvarten, för att tillfredsställa den grupp löpare som tycker att 21 km terräng är lite i längsta laget. Ju fler som blir med desto bättre, tänker vi :-)

Men, som sagt, 2020 års BLTM i dess vanliga form blir inställt. Däremot kommer vi att delvis skylta upp banan (Helan och Halvan) så att alla ni som är sugna att springa kan åka hit och göra det när det passar er! Samma fina naturupplevelse, samma utmattningskänsla efteråt men utan trängsel ;-)

Bruksleden är väl markerad längst hela sträckan. Där det kan uppstå felspringningar kommer vi att skylta extra. Noggrann skyltning kommer också att ske då loppets sträckning frångår Bruksleden, vilket händer på några ställen. Deltagarkartan från i fjol hittar ni på vår hemsida www.fagerstaok.se under Arrangemang, BruksLeden TerrängMarathon, PM och deltagarkarta BLTM 2019 (Länk)

Banan kommer att vara skyltad från 1 juni t.o.m. 4 september och vi uppmuntrar alla att, åtminstone en gång under sommaren, springa loppet/loppen. Utmana dina vänner och kanske också dina ”medtävlande”, skicka gärna in en race-rapport till This is a mailto link så kommer vi att publicera den på vår hemsida och på FB. Vem blir snabbast i år?

Till år 2021 hälsar vi er alla varmt välkomna igen, till ett mer normalt arrangemang - tills dess, ut och njut i skogen!

//Fagersta OK 

Skribent: Maria Bylund
E-post: Adressen Gömd

Använd bilden ovan (svenska spel) när ni spelar så tjänar klubben lite pengar

 

Träningsprogram 2021

 

Juniorer

Våra duktiga Ungdomar!
Vill ni vara med kontakta oss !

 

Postadress:
Fagersta OK - Orientering
Johan Hage, Knapervägen 1
73740 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46706940524
E-post: johan.hage1@outlook....

Se all info