Hoppa till sidans innehåll

Distriktsmästare 2021

13 SEP 2021 20:15
Andra dístriktsmästerskapshelgen så fick klubben två mästare. Först Maria Bylund på lördagens medeldistans D50 och så Fredrik Ericson i H12 på söndagens långdistans i vätan.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2021 20:15

Distriktsnmästerskapen inleddes fredagen 3 september med nattorientering i Skinnskatteberg där Niklas Olsson slog till ett fint lopp som gav en andraplats i hård konkurrens i H50. Fredrik var så när att vinna H12 men fick se sig slagen med 9 sekunder. 

Vid lördagens sprint vid Arosvallen i Västerås så slog Maria Bylund till med en förstaplats medans övrig löpare skämde ut klubbens färger.

Helgen fortsatte med stafett där Fredrik ingick i ett mixat lag med VSOK och missade återigen förstaplatsen med de där 9 sekunderna. I H21-klassen hade klubben satt ihop ett yngre medelårskompott (Mats T, Niklas O och Maria B) som lyckades undvika jumboplatsen i hård kamp med Vandrarringen. Dessutom en bra genomkörare. 

Sista helgen således medeldistans (i Hallstahammar) på lördagen där Maria Bylund tog ännu ett DM-tecken och ännu en andraplats av Fredrik. Dock revansch på lördagen för Fredrik i långdistansen. Maria var så när att knipa segern i långdistansen trots ett tokigt misstag till kontroll 5.

Stort grattis till distriktsmästarna.

Skribent: Mats Thunwall
E-post: Adressen Gömd

Använd bilden ovan (svenska spel) när ni spelar så tjänar klubben lite pengar

 

Träningsprogram 2021

 

Juniorer

Våra duktiga Ungdomar!
Vill ni vara med kontakta oss !

 

Postadress:
Fagersta OK - Orientering
Johan Hage, Knapervägen 1
73740 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46706940524
E-post: johan.hage1@outlook....

Se all info